SEARCH:
Print

Bavarian Nordic A/S opjusterer forventningerne til 2008

Bavarian Nordic opjusterer forventningerne til omsætning, resultat før skat og fri nettolikviditet for regnskabsåret 2008.

Omsætningen er primært forbedret som følge af større indtægter fra RFP-1 og RFP-2 kontrakterne end forventet. Forbedringen på resultatet før skat sker som følge af øgede indtægter, løbende omkostningsbesparelser samt periodeforskydninger dels af enkelte kliniske studier, dels af produktionstiltag.
Som følge af ovenstående hæver Bavarian Nordic sine forventninger til omsætning fra ca. DKK 180 mio. til ca. DKK 210 mio. Resultat før skat forventes forbedret fra ca. DKK -225 mio. til ca. DKK -185 mio. Konsekvensen for selskabets fri nettolikviditet er at den ved udgangen af indeværende år, forventes at stige fra de tidligere udmeldte ca. DKK 620 mio. til ca. DKK 730 mio.
Administrerende direktør i Bavarian Nordic, Anders Hedegaard, udtaler: "Det er glædeligt, at vi midt i en periode med stærk fremgang i vores pipeline samtidig er i stand til at forbedre selskabets resultat og ikke mindst selskabets frie nettolikviditet. Dette styrker Bavarian Nordics i forvejen stærke finansielle position hvilket er et vigtigt aktiv under de nuværende markedsforhold. Desuden bidrager vores styrkede finansielle position positivt til at understøtte opnåelsen af selskabets langsigtede strategiske målsætninger."