SEARCH:

Finansdirektør Ole Larsen stopper i Bavarian Nordic i løbet af 2018

KØBENHAVN, Danmark, 31. januar 2018 – Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag, at Ole Larsen, Executive Vice President og Chief Financial Officer vil forlade selskabet med henblik på at søge nye udfordringer. Den planlagte overgang vil foregå i løbet af 2018, når selskabet har udpeget en egnet afløser. Indtil da vil Ole Larsen fortsætte i stillingen, som han har bestredet siden 2008. 

”På vegne af selskabet vil jeg gerne takke Ole for hans væsentlige bidrag de sidste 10 år. Ole har været medvirkende til at transformere Bavarian Nordic til et diversificeret og fuldt integreret selskab, der er vokset støt og nu står i den stærkeste finansielle position nogensinde, ” udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic. ”Samtidig takker vi ham for hans dedikation og villighed til at hjælpe os i overgangsperioden indtil hans efterfølger er på plads. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover.” 

Selskabet vil snarest iværksætte søgningen efter en ny finansdirektør.

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling af innovative og sikre vacciner mod cancer og infektionssygdomme. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne. Vi leverer den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE® til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager samt til andre landes beredskaber. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. Ud over vores mangeårige samarbejde med den amerikanske regering om udvikling af IMVAMUNE® og andre medicinske foranstaltninger, har vi inden for infektionssygdomme et egenudviklet program for RS-virus samt vaccinekandidater mod Ebola, HPV, hiv og hepatitis B, der udvikles som led i et strategisk partnerskab med Janssen. Desuden har vi i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, der er udformet til at ændre patienters sygdomsforløb ved at fremkalde et robust og bredt immunrespons mod kræft, og som har en favorabel bivirkningsprofil. I samarbejde med flere medicinalselskaber søger vi at udforske den potentielle synergieffekt ved at kombinere vores immunterapier med andre immunmodulerende lægemidler, som fx checkpoint-hæmmere. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden
Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen
Vice President Investor Relations
Tlf. +45 61 77 47 43 

Selskabsmeddelelse nr. 02 / 2018

Published on January 31, 2018, 17:03 CET